Thursday, April 20, 2006

Dubbelmoral?

Hihi insåg när jag läste mitt förra inlägg att jag måste vara galen.. Först skriver jag att om mr Perfect finns ute ikväll kommer min kväll vara en 10:a, sen skriver jag att from nu är det bara jag som jag ska tänka på för alla män är skitstövlar...

Knäpp eller bara knäpp?

7 comments:

Anna said...

Hoppas du fick en trevlig kväll och träffade massa trevliga killar :-)

Anonymous said...

men shit kan den där anna k sluta kommentera exakt varennda inlägg. ja anna k, du kan sluta kiss ass, du kommer ändå inte få följa med isabell ut på stureplan..

Anna said...

Anonymous: Det är inte det jag vill heller (alltså följa med ut på Stureplan), men jag tycker själv det är roligt när folk läser min blogg och kommenterar, men om inte Isabel vill det så får hon säga till och då slutar jag både kommentera och läsa. Tycker dessutom du kan skriva ut vem du är när du kommer med såna påståenden.

Isabel Adrian said...

Tack anna! det värmer när du tycker att jag har ngnt kul att skriva om jag jag tycker anonym ska slänga sig i väggen!

Kram Isabel

Isabel Adrian said...

Grace! JAG ÄLSKAR ANNA OCH DANIELLA på AM kliniken! hälsa från mig när du går dit på fredag! ska också dit snart på återbesök...

Anonymous said...

Nämen hur livet kan bli. Jag fick en unnameable magsjuka, och fick ringa till Anna P och avboka fredagen. Snyft!

Men Isabel, kan jag fråga dig ett par saker om - ok, jag GILLAR ytliga saker - läppar? Funderar nästan på att starta en blogg om läppar, för de är så jäkla personliga, verkar säga så mycket, gör det dessutom ibland, men just för att ALLA reagerar inför en mun. Fake or not.

Alla verkar eniga om att munnen berättar om en människas Person. Vem man verkligen är. Innest inne. Du vet, smala läppar: kall, fylliga: varm. Olindaläppar: väcker vrede hos många (löjlig reaktion tycker jag!).

Alla tycker en liten solbränna gör underverk för en person - det är ok att sola lite, eller fejka.

Alla tycker att en person som försökt fixa till looken hos frisören är helt sane (- även om det faktiskt blev fulare).

Den som lyckas förändra sin kropp genom bantning eller träning ses ju nästan som en halvgud, men GU NÅDE DEN som rör LÄPPARNA.

De verkar heliga. Gör man det är det likhetstecken på en avsaknad av såväl stor som liten hjärnhalva.

Vad är det egentligen med läppförändringar som väcker sådana aggresioner och fördomar hos vanligtvis tolerant, vidsynta, välutbildade människor?

Har det någon djupare innebörd som i alla fall inte jag förstår? Nä fast det är ju klart ... jag HAR ju testar Restylane hela tre gånger så hjärnan sögs väl ut i samma veva som den underbara medlet injicerades ... hihi

Allt gott/din numera trogna läsare Grace

Anonymous said...

Hi all!
[url=http://supergirlsonline.bravehost.com] best chat[/url]
Good job.....thanks.....Must be a reason to find friends in your area! Try my page....
Bye