Friday, April 11, 2008

Middag med vänner...

Här har vi den elaka domaren från Top Model.. Han pratade tom lite svenska!
Jag och Jennie kunde inte sluta prata under hela kvällen!
Mark Baker och Jennie visade mig runt på Mansion ( Marks nya klubb) och skrattade åt min dialekt konstant i två timmar! Sött...

Som sagt tog Jennie med mig på middag med hennes vänner.. Nästan så man vill flytta hit!
Jag inser nu hur mycker jag saknat Jennie... Vi pratar i telefon minst en gång i veckan men det är inte samma sak som att se henne...

Middagen gjordes utomhus och vädret är sommar här... Eftersom jag varit uppe och shoppat hela dagen orkade jag tyvärr inte lika länge som jag önskat... Så det slutade med att jag åkte till hotellet och gosade ner mig i kudden!

Idag blir det mer shopping och äntligen ska jag få träffa min man... Mysigt!

3 comments:

Anonymous said...

Sorry att jag använder din blogg som en reklampelare, men jag försöker nå ut till tjejer med ätstörningar, och jag tror många av dessa läser såna här bloggar (jag tror inte du har ätstörningar så du inte missförstår mig). Så, om nån därute har ätstörningar, kolla in min blogg så kanske vi kan hjälpa varandra.

www.oxhunger.bloggagratis.se

Anonymous said...

Hej Isabel!

Hoppas du har det underbart.

Måste bara säga att jag ÄLSKAR DIG. Jag älskar att du är en sån jävla fin människa som är så ärlig. Du hålle rinte på och fifflar och spelar att du inte opererat dig osv.

Tack vare att du är så ärlig och talar om hur du gjort din fina överläpp så ska jag också göra det. Tidigare trodde man ju att restylane var greejen, men det är ju ren skit.
Tack ska du ha :)

Sen tkr jag att du passar mkt bättre i brunt hår, du ser yngre oh fräschare ut. Dessutom blir det lite mer unik, så mkt blondiner i sthlm :P

Jag läser din blogg då och då för du är en sån levnadsglad tjej. Ser bra ut, är ett bra ideal för oss tjejer.

Ha det bäst!

/Miranda, 19, SThlm

Isabel Adrian said...

Miranda! gulligt att ta dig tiden att skiva till mig! Jag lovar vara lika arlig och undrar du nagot ar det bara att hojta till!

kram Isabel