Tuesday, April 11, 2006

Vill ha påskägg..
Ja vill ha ett stort gult påskägg fyllt med godis, helst choklad! Men jag vet att det inte blir så för nu är man vuxen och då blir det inget sånt.. suck..

Ska åka till Göteborg imorgon och gå visningar hela påsken. Ska bli kul att hälsa på alla hemma, kanske tom går ut en sväng och träffar alla gamla tjejpolare..
På lördag ska jag ta bilen från gbg till malmö där vi ska ha ett pokerevent på Prive. Kul att komma till Malmö igen har inte varit där sen jag flyttade därifrån förra sommaren..
Om jag hinner ska jag hälsa på Carolina Gynning och spana in hennes nya lägenhet..

Var på Mocco med Micke Lundell i söndags och åt en god Brunch, helt otroligt vad mycket krogfolk som ändå orkar sig upp på söndag morgonen.. och alla såg fräscha ut! Själv orkade jag bara för att jag var nykter hela helgen.. Skönt faktiskt! Det var en ny upplevelse sen några mån tillbaka. Det har blivit många utgångar sen jag blev singel.. Det har blivit dags för lite ordning i mitt liv.. Ska ju börja plugga till hösten så ngra sena kvällar i sommar måste det ju bli annars får man väl krupp när tentaperioderna börjar hihih

nu ska jag gå och handla lite presenter till min lillasyster som fyller år på fredag och fixa naglarna hos Malin..

:D

5 comments:

Anonymous said...

hej där! hur mycket kostar det att förlänga naglarna där du bor, i sthlm? mvh

Anonymous said...

Det är trist att vara vuxen, jag tycker man borde få påskägg ändå :-). Har faktiskt en kompis som trots att hon är 40 får leta påskägg i trädgården, är det tradition så är det. Fast jag tror hon börjar tycka det är pinsamt att leta påskägg när grannarna står i fönstren och tittar på :-)

Ha en trevlig helg

Michael said...

Det sägs ju att man blir vuxen på riktigt först den dagen då man kan erkänna att barnet inom en fortfarande lever. Så jag säger tumme upp för påskägg.

Anonymous said...

Nu var det länge sen du skrev i bloggen... :(

Anonymous said...

hoppas du fick någor påskägg fast du är vuxen! Det fick jag iaf ;)