Friday, October 26, 2007

http://ropstensgruppen.blogg.se/

Inte bara vanliga människor kommer till oss på Hells Kitchen! Enligt ropstensgruppen kom Kalles Kaviar banan till under en het kväll på Hells...

Det råder inget tvivel om att vår vän Kalle har drabbats av kraftig hybris och storhetsvansinne efter de där skönhetsoperationerna. Låt mig därför berätta hur Kalles Banan kom till världen:

Det var en kväll i Maj, drygt en månad efter Kalles facelift. Han hade på allvar fått mersmak på kändisskapet och sitt nya kritvita léende. Kalle hade drinkbord på innestället "Hells Kitchen" tillsammans med Crazy Frog, Grodan Skurt och Bosse Bildoktorn, dvs 3st riktigt avdankade B-kändisar. Anledningen till varför Kalle valde att ha drinkbord med just de här snubbarna är en ganska simpel ekvation, han var ju såklart LÄTT den hetaste i sällskapet, och på det här viset skulle han kunna få alla brudar under kvällen.
Hur som helst, klockan var strax efter 03 på morgonen och Bosse Bildoktorn hade beställt in ytterligare en riktigt stor flaska bubbel. Kalle hade lyckats få lite heta damer till sitt bord och han kände att den här kvällen "skulle det gå vägen".
Vid det här laget hade Kalle två fräscha kvinnor på varsin sida om sig själv, och båda viskade i Kalles öra: "Vi vill se Kalles banan ikväll".
Blond och egocentrisk som Kalle trots allt är hajade han inte vad brudarna "egentligen ville se" utan istället lämnade Kalle nattklubben ganska omgående och försvann iväg i en taxi till Kaviarfabriken där han full som ett ägg påbörjade Kalles Kaviars nästa skapelse "Kalles Banan".

No comments: