Tuesday, March 21, 2006

Tallin

Vad ska man säga om Tallin..
Jag såg inte så mycket av staden denna gång utan det blev mest insidan av SAS hotellet och Monte Carlo Casino där Pokermiljonen spelades in. Jag kan inte säga så mycket om vad som hände men det var mycket kul att kolla och det kommer bli spännande program..
Denise var snyggast såklart..

Tråkigt att det inte finns så mycket tjejer som spelar? Jag uppmanar alla att testa på det minst en gång, det är superkul!
http://www.deniselopezpoker.com är en pokersida men kan spela på och nu åker vi ju även runt om i landet.. Kolla in sidan för datum och häng med!!!!!

I morse fick vi gå ut kl 04,30 för att åka tillbaka till Stockholm, jag var inte pigg som en mört men lyckades tom slinka in och köpa med mig lite Vaniljvodka på taxfree.. Man vet aldrig när det kan behövas.. En stänkare ngn?

Efter jag kommit hem och städat (bläää) var det dags att åka till YAYA studios för en fotografering.. Min och Maries födelsedagsfest den 12 maj på Whiteroom. Jag hoppas ingen ser mina ringar runt ögonen..

ett smakprov i hur födelsedagskvällens tema kommer gå i..




Efter fotoningen åkte jag och hämtade min vackra vovve Hos Nina Z som hade haft honom under lör och sön..
Han var nybadad och fått en ny tröja av Nina det stod Beckham nr23 på den och han var så SÖT i den.. Tack Nina för att du tog hand om honom!!!! PUSS

På kvällen var jag på Söder för tredje gången i mitt liv och drack Java med .......

God Natt!!!

No comments: