Wednesday, May 23, 2007

Linda Rosing...

Stackars Linda.. Det enda som fanns kvar som utväg är att spela in mjukporr!!! jag vet hon är si och så.. Men jag tycker faktiskt synd om henne.. Hon trodde nog inte när hon steg in i BB huset att några år senare skulle hon vara totalt sönderopererad och bli porrskådis... Och kille i fängelse..
Usch usch usch...

Man ska vara glad att man haar hälsan och lite sunt förnuft! Men visst kan TV och Stockohlm förstöra många människor från småstäder.. Det är lätt att hamna fel när slängs in i stora stygga världen!

Jaja.. Har haft en timme i solen på Ulla vinblad med Monica idag.. Så skönt väder idag men det kunde varit lite varmare. Såg en tjej på stan med de kortaste shortsen jag sett på länge.. Maj+avklippta jeansshots= blå ben och lunginflammation!!!!

2 comments:

Anonymous said...

Jag blir nästan lite irriterad på kvällstidningarna som fortsätter publicera dessa tragiska artiklar med människan. Hon är trasig inombords, kan inte ta hand om varken sina barn eller sig själv och det är så tydligt att hon behöver hjälp. Någonstans måste ju nån ta nått litet ansvar, när man märker att Linda Rosing själv spårat ur fullständigt, psykiskt sjuk och är så nere på botten. Hela Sverige hånar henne och skrattar åt henne ju i samband med dessa artiklar. Vem ska ta hand om Linda? Det kommer sluta som med Anna Nicole Smith, överdos.

Isabel Adrian said...

Håller med dig fullständigt!!

Kram Isabel