Sunday, January 06, 2008

Hej

Jag känner mig lost i bloggen just nu, funderar på om det faktiskt är något ni vill veta om mig som jag inte redan berättat... Såg att Anna Hibbs gjort det och det var både kul att se vad folk frågar samt att få kunna svara på frågor!

Så nu har ni chansen... Fråga och jag lovar jag svarar om jag kan!!!!

Kram

11 comments:

Anonymous said...

Hej Isabel!

Tycker du verkar som en mysig och sympatisk tjej. Gillar din blogg! Lite tråkig fråga, så jag kan tänka mig att du redan fått svara på den x antal gånger, men kan du berätta om din bröstoperation lite? Funderar nämligen på att göra en. Såg en bild på dig från 2004 och då hade du små bröst, som jag. Har du stött på några komplikationer? Gjorde det ont? Vad kostade det? Hur lång tid tog det att läka och hur är ärren? Hur mkt har du lagt i, är du nöjd med stotleken? Kommer du kunna amma om du skaffar barn? Berätta lite.. tycker du är supervacker. Fortsätt med det du gör och bry dig inte om elaka kommentarer. Puss o Kram! /Naima

Anonymous said...

Hej jag undrar vad din kille jobbar med och hur mycket ni hinner ses

Anonymous said...

Hej Isabel! Jag har inga frågor jag vill ställa, men däremot måste jag få säga att du är min idol, du är en av dom starkaste människor jag vet, psykiskt. Du har sån bra syn på allt och du är helt enkelt helt fantastisk som människa. Jag är ett stort fan av din blogg!

Anonymous said...

Isabel! Du verkar vara en helt fantastisk tjej. Underbart vacker och båda fötterna på jorden. Läser din blogg varje dag. Har en fråga. Vem inspireras du av? Din stil är grym! Lev väl.

Anonymous said...

jag är så imponerad av din kropp och hur du ser ut.. kan du inte berätta dels vilka favoritprodukter du har i sminkväg och hur en vanlig 'matdag' ser ut för dig.. hur ofta äter du, när äter du och framför allt hur ser din kost ut, VAD äter du och VAD äter du inte? Du verkar ju ändå väldigt hälsosam och intrsserad ab kost o välbefinnande.

du är grym! Kramar

Anonymous said...

Hej!!
Tycker att du är väldigt vacker =)
Du berättade i din videoblogg att du har opererat läpparna. Har du gjort andra operationer? både kirurgiskt och rent kosmetiskt? kan du berätta lite om ingreppen? (är själv sugen på läpparna, men tror att det blir restalyn)

Anonymous said...

hej! jag älskar din blogg..
jag undrar, hur träffade du steve? kärlek från första ögonkast? ;)

Anonymous said...

Hej Isabel.
Har egentligen inte heller nåt att fråga. Men fortsätt skriv. Ofta. Har nyss hittat din blogg men den är sjukt rolig att läsa. Mer videobloggande också. :) Du förgyller mina dagar.
Kram Anna

Anonymous said...

Hej Isabel!

Jag är väldigt intresserad över hur mycket det kostade att operera läpparna och var du gjorde det? Tacksam för svar!

Mvh Jennie

Anonymous said...

Hej söta Isabel,

Hur träffades du och Steve? Visste du han skulle bli din stora kärlek från början?

Vad gör dig lycklig?

Kram och ha en toppen dag!!

Anonymous said...

Vem tycker du är de snyggaste killarna på stureplan?(förutom Steve såklart:-))