Tuesday, November 27, 2007

Dravel

Jag skrev precis ett långt dravel inlägg om kalorier i olika latte! När jag skulle lägga upp de försvann hela inlägget och firefox stängdes av! Nu orkar jag inte skriva om allt igen!

Så nu sammanfattar jag det hela med att aldrig dricka en latte med röd mjölk och smapsyrap för då får du i dig lika många kalorier som i 1 1/2 big mac!
Självklart ska du göra det om du skiter i kalorier och sånt dravel, men då läser du antagligen inte min blogg.

13 comments:

Anonymous said...

Jag läser den här bloggen med jämna mellanrum och har väl aldrig egentligen tyckt något särskilt om vare sig den eller dig.
Kalorier i kaffe är ett ganska sorgligt ämne.. att behöva räkna dem är för mig brist på meningsfulla saker i livet.
Och dina läppar... det var ju definitivt bättre innan om man säger så.

Anonymous said...

OCH????? drick o njut! de finns barn i afrika som skulle ordagrant dö för en kaffe me mjölk!
Och de e väl inget problem för dig att dricka kaffe?? Du går väl och fettsuger dig bara när du druckit dig några stycken.

Vanessa said...

Men ar det mycket kalorier i soya mjolk? o den nya barista mjolken som kommit till sthlm? x

Anonymous said...

Jag läser din blogg men skiter i det du skrev i detta inlägget. Man kan väl läsa en blogg utan att hålla med eller priorotera samma saker i livet. Njut istället för att tänka så mycket på ytliga ting. Omogen och brist på intelligens kanske

Anonymous said...

Gillade verkligen dig och din blogg förut, men inte nu längre. Du visar bara upp mer och mer hur ytlig, utseendefixerad och besatt du är av att finna perfektion. Du ser inte själv ironin i det? Nej de klart du inte gör, du är ju så uppslukad. Men fine, du står ju iallafall för att utseendet betyder allt.

Räkna kalorier i kaffe... Haha.. Hoppas du finner något mer betydelsefullt att göra någon dag. Kram!

Anonymous said...

Varför läser ni hennes blogg när ni inte gillar henne?? Snacka om att "Finna något mer betydelsefullt att göra" kommer från helt fel röv liksom..

I: Din kommentar från föregående blogginlägg till mig.. Märker du inte själv att det ligger dubbelmoral där och du motsäger dig själv genom att läxa upp mig o vara snäll när du inte heller var så jävla snäll mot mig?? Kan inte hjälpa att du tog åt dig..

Anonymous said...

Du verkar vara en snäll tjej...men jag börjar tycka mer och mer synd om dig ju mer jag läser din blogg. Mitt motto är: Lev medans du är ung. Tiden går snabbt...
Varför inte fylla ditt liv med roliga nöjen så du inte tänker på utseendet hela tiden. Ibland kan det vara bra att gå och prata med någon profesionell om utseendefixering. Det finns en sådan sjukdom nämligen. Med andra ord tycker jag det är dags för dig att börja leva och njuta av livet. Lycka till!
/ Diddi

Isabel Adrian said...

till alla: Jag är faktiskt inte så utfix som ni tror , det har bara blivit lite mycket sånt senaste tiden...

kram

Anonymous said...

Konstigt tjejen blir utseende fixerad så in i bomben även om hon kanske egentligen inte är det.. Alla snackar ju om det och kastar dumma kommentarer.. även om man säger att man inte ska bry sig så finns det en del av en som tar åt sig..

Isabel stå på dig och lyssna inte för mkt på folks åsikter.. Alla tycker ju olika.. Tacka gud för det!! =) Men de flesta lever ju på att kasta elaka kommentarer.. Så enkelt liv har de liksom...

Anonymous said...

Hej Isabel!
Tycker inte det är okej att skriva OM någon utan att också göra det TILL densamme, så här kommer en länk till min blogg idag där jag länkar till din:
http://www.nrj.se/?kalenderMonth=11&kalenderYear=2007&underpage=35.72328&bloggId=700
Må bäst!
Mikaela de Ville

Anonymous said...

allt du e e dina fejkade läppar, sen finn s inget mer, jo kanske lite fejkade bröst o person oxå

Isabel Adrian said...

Till Mikaela: Men gud va garvade när jag läste igenom vad du skrivit...
Du är verkligen en person jag gillar, och tror nog att vi faktiskt har mer gemensamt ihop med mig än va du tror..

Om är om du läser detta vill jag att du ska veta att jag läser din blogg flera ggr i veckan och garvar åt ditt skratt i radio desto fler gånger i veckan..

Kram

Mikaela de Ville said...

Isabel,
vad roligt att du läser min blogg också! Tycker din är härlig, gillar människor som står för vad dom gör och tycker och så uppfattar jag dig.
Kram!