Friday, November 16, 2007

Snabbis!


En jättesnabbt blogg! Ingen laddare är köpt så jag har typ 1 minut kvar av batteriet... Idag har varit en skön dag... först kom steve lillebror och hälsade på mig! Sen ringde min älskade vän Shire och då var det bara att festa loss! Vi var på Hells och Ambassadeur och slutade på White Room!
Underbart kul! Imorgon spelar Steves lillebror på Sture, så det kan bli galet kul...

god natt alla söta läsare.

Just det, bjuder på en bild med min favoritfotograf Ivan..

4 comments:

Anonymous said...

Hej! Du är säkert en trevlig o söt tjej, men varför har du gjort dina läppar så SJUKT stora?! Innan var du en klassisk skönhet, skitsnygg. Nu är du mer åt porriga hållet och du ser äldre ut i dem. SYND!!!! why why why. Drömmer du kanske om utvik? Bättre än så kan du väl?
Vad hände med Robinson-Jerry förresten?

Undrar Jo

Anonymous said...

Hej isabel. Måste säga att innan du gjorde dina läppar så enorma så hade du stil och klass (om jag bara går på utsidan, känner inte dig), även med restylanet. Men nu håller jag med ovanstående. När läpparna kom försvann allt det andra.

Anonymous said...

Fan va ni ska hacka på Isabel.. Om ni kanske kan läsa så har hon redan bloggat om att det inte kanske var hennes smartaste drag att operera läpparna en månad efter hon fått jobb där hon ständigt blir uttittad.. Men som sagt hon fick tiden ett halvår innan och orkade inte med restylane.. Alla operationer ser extrema ut i början pga svullnad osv men lägger sig efter ett tag.. Men vad fan vill ni hon ska göra?? Gömma sig för allmänheten tills det lagt sig lite??

Om hon eller hennes läppar nu är så jävla störiga för er så låt bli att läsa hennes blogg och titta på henne.. Svårare än så är det inte..

Oftast är det ju så att man dömmer andra efter hur man själv är.. och de som hackar ner på andra är de som mår sämst innerst inne.. för så fort de hittar fel hos andra och ska kritisera en massa så höjer de sig själva och mår bättre..

Vanessa said...

Men gud vad ni klagar pa Isabell! Hon ar ju riktig snygg och ar bara snyggt med lapparna! Balenciaga vaskan ar super snygg den med. Det ar inga som tvingar er in att lasa hennes blogg!