Friday, November 16, 2007

Ensam igen

Tiden går fort när man har roligt! Fredag igen och jag är ensam hemma igen... Fast vi hade lite kul innan han åkte imorse.

Så här kul: Rosa trosor på huvudet och kuddkrig!

Ett till minus är att han snodde min Mac laddare så nu ve i fan hur länge datorn håller i sig innan den dör! Varför är killar så slarviga för????
Ska åka till Mac butiken och införskaffa mig en ny men det får bli senare, för nu ska jag ta igen lite sömn innan helgen börjar..

8 comments:

Anonymous said...

Hej!

Kul att läsa din blogg. Vad är det du jobbar med?

mvh
Sara

Anonymous said...

Hej!
Förlåt men jag måste bara fråga. Såg bilder på dig på Stureplans hemsida. Vad har hänt med dina läppar?

Anonymous said...

" Vad har hänt med dina läppar " en ren dum fråga, DU FÖRSTÅR VÄL SJÄLV att hon har gjort ett ingrepp med läpparna, att få det förstorat och fylligt, vad annars ! Sluta och fråga om sådana dumma grejer, MAN SER SJÄLV om det är fejkat i utseendet, man märker själv, och INTE ENS BEHÖVER bry sig om att bara anmärka och klaga. Fylliga och putade läppar är vackra på olika sätt, i storlek och grad.

Anonymous said...

Jag förstår att man kan göra sådana ingrepp,men jag menar de ser så extremt stora ut. Har du kollat alla bilder...

Anonymous said...

Hum, bara om att de är så stora, kanske är det en tolkningsfråga? Jag menar, ska man gränsa läpparnas storlekar? Vi klagar inte på de svartas läpparna, de brukar vara överdrivet stora och putade, men varför klagar man på de vitas läpparna nu när man kan också ha ett par läppar som en svarts ?

Anonymous said...

Jag har inte fejkat mina läppar, men jag har putade och ganska stora läppar som vissa ger glåpord för, och tror att de är fejkade, men egentligen är det naturliga läppar jag har. inga ingrepp och jag kan förstå om kvinnor vill ha stora läppar, fast är vita? Det är ju samma sak med om man ser en vit kvinna med ganska stor pch putade rumpa och en djup svank, slänger man en massa skit på kvinnan även om en svart kvinna har ofta putade och stor rumpa, eller Lopezs rumpa. Det får väl vara OK att en vit kvinna kan få se ut så?

Anonymous said...

www.metrobloggen.se/askungen

Anonymous said...

jag ser inget problem i att operera sig, varför ska man gå och vara missnöjd över något?
livet är way to short för det.

måste säga att jag tycker du är den absolut snyggaste kvinnan på hela stureplan, med eller utan läppar. sen vad spelar det för någon roll om du gjort läpparna nu? det är snyggt!

x